У Києві добудували урбан-парк (ФОТО)

Стало відомо, як виглядає новий спортивний об’єкт

У Києві добудували та відкрили для відвідувачів урбан-парк, розташований на території "Експоцентру Україна" ("ВДНГ") у Голосіївському районі столиці. Про це своєму Facebook повідомив генеральний директор "ВДНГ" Євген Мушкін, передають "Коментарі".

Урочисте відкриття урбан-парку було заплановане на сьогодні, 26 серпня. Проте, за словами керівника "ВДНГ" Євгена Мушкіна, через погоду деякі заходи довелося скасувати, тому що тренуватися під час дощу на цьому спортивному об’єкті небезпечно. Він зазначив, що в урбан-парку вже прибрали паркан і відкрили територію для відвідувачів.

Показати урочисту програму до відкриття урбан-парку у "ВДНГ" пообіцяли в інший день, але нову дату поки що не анонсували. Відвідувачів також попросили не тренуватися під час дощу в урбан-парку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. В парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластера став урбан-парк.

Нагадаємо, що в Бучі відкрили сучасну Академію спорту, яку збудували в рамках національної програми "Велике будівництво". Спортивний комплекс обладнаних усім необхідним як для тренувань, так і для змагань. Академія спорту будувалася з дотриманням норм інклюзивності та зараз відкрита для кожного. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися