На гідроелектростанції під Києвом відремонтують укриття

Що відомо про оголошений тендер

У Вишгородському районі Київської області планують провести капітальний ремонт укриття на території гідроелектростанції. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами оголошеного тендеру, замовником ремонтних робіт є Приватне акціонерне товариство "Укргідроенерго". Мова йде про виконання капітального ремонту захисної споруди цивільного захисту філії "Канівська ГЕС" ПрАТ "Укргідроенерго" у Вишгороді.

Підрядник має виконати капітальний ремонт укриття на гідроелектростанції до 30 червня 2024 року. На ці роботи готові витратити понад 9,5 мільйонів гривень. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 листопада. Аукціон заплановано провести наступного дня, 17 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують провести протиаварійний ремонт естакади Південного мосту. Оголошено тендер на пошук підрядника. Замовником ремонтних робіт є комунальне підприємство "Київавтошляхміст". На ці роботи зі столичного бюджету готові витратити понад 16,3 мільйони гривень.

Нагадаємо, у Києві на під’їзді до мосту Метро на місяць обмежили рух транспорту. Дорожники виконуватимуть ремонтні роботи борту та проїжджої частини естакади. Через ремонт рух транспорту обмежили на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження триватимуть до 10 грудня. 

Дивіться також фото, як на залізниці будують важливий для Київської області міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися