На залізниці будують важливий для Київської області міст (ФОТО)

Як тривають роботи з відновлення зруйнованого шляхопроводу

У Чернігівській області триває відбудова важливого для Київської області мосту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

За даними відомства, відбудова мосту через залізницю триває поблизу Ніжина. Зараз будівельники зводять прогонову будову, проводять монтаж балок, в’яжуть арматуру та заливають бетоном монолітну плиту. Після цього на мосту будуть влаштовувати покриття.

Міст був зруйнований під час активних бойових дій у лютому – березні 2022 року, коли російські окупанти зайшли на територію Ніжинського району і намагались далі наступати на Київ. Відновлення шляхопроводу дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини з громадами області, а також із Київською та Сумською областями. Це розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. Завершити роботи з відбудови мосту і відновити рух транспорту планують до кінця цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж. Старий міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навесні 2022 року. Протяжність нової споруди становить 27 метрів. Міст розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення та з’єднує два села Залісся та Заворичі.

Нагадаємо, у Києві на під’їзді до мосту Метро на місяць обмежили рух транспорту. Дорожники виконуватимуть ремонтні роботи борту та проїжджої частини естакади. Через ремонт рух транспорту обмежили на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження триватимуть з 8 листопада до 10 грудня. 

Читайте також, що у Києві обмежили швидкість руху автомобільного транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


.

12 листопада 2023, 13:24

Будують такими темпами як шулявський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися