Важливий міст через ріку відремонтували у Київській області (ВІДЕО)

Як виглядає оновлена споруда

У Броварському районі Київської області відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, старий міст через річку Трубіж був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навесні 2022 року. Протяжність нової споруди становить 27 метрів. Міст розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення та з’єднує два села Залісся та Заворичі. Відбудову розпочали у вересні 2022 року. Роботи тривали майже 13 місяців.

Які роботи виконали на мосту через річку Трубіж:

·       відновили берегові опори, встановили перила, берегові конуси;

·       облаштували прогонову будову, нове дорожнє полотно, водовідвідні та очисні мережі.

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко оприлюднив відео відновленого мосту через річку Трубіж.

Нагадаємо, Постійна комісія Київської міської ради з питань архітектури, містопланування та земельних відносин не підтримала рішення про заповідання лісу в охоронній зоні музею в Пирогові. На цій земельній ділянці планують збудувати новий житловий мікрорайон. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві будівля "Квіти України" залишається під захистом держави. Столична прокуратура відстояла охоронний статус пам’ятки архітектури у суді. Апеляційний адміністративний суд скасував незаконне судове рішення, за яким забудовник намагався позбавити охоронного статусу пам’ятку "Оранжерея, навчально-методичний павільйон "Квіти України".

Читайте також, що кияни вимагають облаштувати паркінги біля станцій метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися