У Києві обмежили швидкість руху автомобільного транспорту

Що треба знати водіям

У Києві відсьогодні, 1 листопада, швидкість руху столицею обмежили до 50 кілометрів на годину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

За даними столичної мерії, на ділянках, де була дозволена швидкість 80 кілометрів на годину, вже демонтували знаки обмеження швидкості "80". Раніше у Києві було визначено десять ділянок дороги з дозволеною швидкістю 80 кілометрів на годину. Мова йде про такі локації:

·       Набережне шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе);

·       Наддніпрянське шосе;

·       вул. Саперно-Слобідська (після розвороту за вул. Миколи Грінченка до Південного мосту);

·       Столичне шосе (до вул. Академіка Заболотного);

·       проспект Миколи Бажана від Південного мостового переходу до Харківської площі (у зворотному напрямку від Харківської площі до Дніпровської Набережної);

·       Воскресенський проспект (від вул. Воскресенської до вул. Алішера Навої);

·       проспект Романа Шухевича (від Північного мосту до вул. Оноре де Бальзака);

·       проспект Степана Бандери (від Оболонського проспекту до Північного мосту);

·       вул. Набережно-Рибальська (від Гаванського мосту до вул. Електриків);

·    автодорога Р-69 (від ресторану "Яхта Київ" (вул. Богатирська, 26-А) до межі м. Києва, за винятком ділянки біля світлофорного об’єкту).

Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації закликав водіїв бути обережними та не перевищувати швидкісний режим на цих ділянках доріг, рухаючись за звичкою швидше, ніж дозволено. Обмеження ввели з 1 листопада і до 1 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин організував крадіжку обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Четверо фігурантів кримінальної справи вночі винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 мільйонів гривень. Учасники оборудки ретельно готувалися до цього. Вони відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта та вивчили розташування камер нагляду.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися