Шкільний автобус потрапив в ДТП у Київській області (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, вранці у Великій Димерці. Попередньо з’ясовано, що водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус.

"Відомо, що із пасажирів автобуса ніхто не постраждав. 12-річна пасажирка Lanos госпіталізована до лікарні. На місці події працюють правоохоронці Київщини", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Правоохоронці оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. ДТП сталася на вулиці Великій Васильківській. Внаслідок аварії автомобіль двоє потерпілих, водій та пасажир, вивільнились з понівеченого автомобілю самостійно.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця ДТП. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області вантажівка збила жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися