Водій позашляховика збив дитину та з втік місця ДТП у Києві

Що відомо про аварію в столиці

У Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Про аварію розповіли у Національній поліції України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця аварії. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків.

"Одразу після ДТП водій зупинив автівку, побачив, що накоїв, однак покинув хлопчика на дорозі та вирішив втекти. Далі він заїхав у гаражний кооператив, де зняв з авто дорожній номерний знак та пересів до іншого автомобіля, аби поліцейські не змогли його розшукати", — розповів подробиці ДТП начальник поліції Києва Дмитро Шумейко.

Зміна автомобілю не допомогла винуватцю ДТП. Чоловіка затримали на автомобілі Mercedes. Відомо, що у дитини численні травми.Підлітку надають необхідну допомогу у лікарні. Затриманим водієм виявився 39-річний уродженець Івано-Франківщини. Автомобілі Lexus  та Mercedes вилучили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Нагадаємо, у Києві закрили наркобізнес з мільйонними прибутками. Організували виготовлення та збут наркотиків на території Київської області троє мешканців регіону. Один із них контролював процес та отримував гроші, інший займався доставкою, а третій працював лаборантом. Продавали наркотики оптовими партіями через посилки або через закладки не тільки у Київській області, а й в різних регіонах України.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа у відселеній будівлі.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1387


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися