У Києві закрили наркобізнес з мільйонними прибутками (ВІДЕО)

Що розповіли про наркоторговців в поліції

У Києві викрили нарколабораторію з мільйонними прибутками та затримали організаторів наркобізнесу. Подробиці розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, організували виготовлення та збут наркотиків на території Київської області троє мешканців регіону. Один із них контролював процес та отримував гроші, інший займався доставкою, а третій працював лаборантом. Продавали наркотики оптовими партіями через посилки або через закладки не тільки у Київській області, а й в різних регіонах України.

Під час обшуків за місцями проживання та в орендованих приміщеннях наркоторговців вилучили близько трьох кілограмів солей Альфа-PVP, близько 20 літрів альфа-бромвалерофенону, 60 літрів ацетону, майже 40 літрів перекису водню та інше обладнання для виготовлення наркотиків. Щомісячний дохід наркоділків складав понад двох мільйонів гривень. Чоловіків затримали. Розпочато кримінальне провадження за фактами торгівлі наркотиками. Затриманим загрожує до десяти років тюрми. Правоохоронці також встановлюють канали постачання заборонених речовин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації силовиків можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися