Жахливе вбивство сталося у Києві на Подолі (ВІДЕО)

Що відомо про злочин від правоохоронців

У Києві чоловік задушив пенсіонера, за яким доглядав, та заховав його тіло у ванній. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, підозрюваний у вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи кошти від його родичів, які перебувають за кордоном. В поліцію Києва повідомили, що мешканець будинку на вулиці Почайнинській викидає речі з вікна. На місце події виїхали співробітники кримінальної поліції, слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Правоохоронці виявили, що чоловік перебуває в неадекватному стані — під діє алкоголю чи наркотиків. Під час огляду приміщення знайшли тіло власника оселі у ванній, закиданого речами. Слідство встановило, що підозрюваний останні десять років проживав у цій квартирі разом із 71-річним чоловіком та доглядав за ним. За це він отримував гроші від доньки пенсіонера, яка мешкає за кордоном.

"Зловмисника дратувало, що дідусь вже не міг самостійно піклуватись про себе. Під час чергового конфлікту підозрюваний спочатку побив, а потім задушив свого підопічного, після чого поклав тіло у ванну та закидав речами", – прокоментував тимчасовий виконувач обов’язків начальника Подільського управління поліції Денис Сілочі.

Після вбивства 34-річний підозрюваний ще декілька днів жив із тілом загиблого та вживав алкоголь. Його затримали та повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці затримали двох російських агентів, які коригували вогонь по Києву. Слідство встановило, що напередодні затримані надіслали росіянам координати для удару по столиці. Основними цілями повітряної атаки були столичні об’єкти життєзабезпечення, зокрема — енергогенеруючі підприємства. Коригувальниками вогню окупантів виявилися двоє киян, які співпрацювали з російською розвідкою.

Читайте також та дивіться фото, як гасили масштабну пожежу у лісі під Києвом.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1293


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися