Під Києвом сталася масштабна пожежа у лісі (ФОТО)

Рятувальники розповіли подробиці

Під Києвом ліквідували масштабну пожежу трав’яного настилу у лісі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в Бучанському районі Київської області. Горіла трава та дерева на території Плахтянського лісництва в селі Козинці Ірпінської територіальної громади. Пожежа охопила шість гектарів території. Вогонь гасили три десятки рятувальників. Ліквідувати пожежу вдалося лише за п’ять годин. Причину пожежі встановлюють. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Київській області сталася масштабна пожежа. У Бучанському районі згоріли бензовоз та два мікроавтобуси. Транспорт горів у селищі міського типу Немішаєве. На вулиці Біохімічна вогонь гасили майже годину. Була загроза пожежі для поряд розташованій електропідстанції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці затримали двох російських агентів, які коригували вогонь по Києву. Слідство встановило, що напередодні затримані надіслали росіянам координати для удару по столиці. Основними цілями повітряної атаки були столичні об’єкти життєзабезпечення, зокрема — енергогенеруючі підприємства. Коригувальниками вогню окупантів виявилися двоє киян, які співпрацювали з російською розвідкою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися