На Київщині вщент згоріли бензовоз та мікроавтобуси (ФОТО)

Була загроза для електропідстанції

У Київській області сталася масштабна пожежа. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Бучанському районі згоріли бензовоз та два мікроавтобуси. Пожежа сталася пізно ввечері у понеділок, 2 жовтня. Транспорт горів у селищі міського типу Немішаєве. На вулиці Біохімічна вогонь гасили майже годину. Горів порожній бензовоз та два мікроавтобуса. Була загроза для поряд розташованій електропідстанції. Причина пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці затримали двох російських агентів, які коригували вогонь по Києву. Затримали двох чоловіків, які коригували повітряну атаку російських окупантів на Київ у ніч на 21 вересня цього року. Слідство встановило, що напередодні затримані надіслали росіянам координати для удару по столиці. Основними цілями повітряної атаки були столичні об’єкти життєзабезпечення, зокрема — енергогенеруючі підприємства. Коригувальниками вогню окупантів виявилися двоє киян, які співпрацювали з російською розвідкою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися