За замовне вбивство власника бізнесу у Києві затримали іноземця (ВІДЕО)

Стали відомі подробиці спецоперації силовиків

В Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації розповіли в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що іноземець у вересні 2023 року підшукував кілера. За замовне вбивство власника стоматологічного бізнесу та його родини обіцяв заплатити 15 тисяч доларів. Замовник хотів заволодіти бізнесом українця. Після вбивства чоловіка повинні були вбити його дружину, аби позбутися всіх можливих спадкоємців.

Виконавець замовного вбивства пішов на співпрацю з правоохоронцями. Кілер вів усі перемовини із замовником. Як аванс він отримав п’ять тисяч доларів, ще 10 тисяч доларів отримав після надання доказів вбивства. Правоохоронці інсценували викрадення та вбивство стоматолога, після чого замовник отримав фотографію з підтвердженням і перерахував кошти.

Іноземцю повідомили про підозру в умисному вбивстві на замовлення. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. Окрім того, в Одесі та у Києві провели обшуки у можливо причетних до злочину людей. Подробиці спецоперації можна подивитись на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися