В одному з районів Києва стався вибух (ФОТО)

Що розповіли про надзвичайну подію рятувальники

У Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, в одній із київських квартир п’ятиповерхівки на третьому поверсі вибухнув туристичний газовий обігрівач. Через вибух зруйновані пластикові конструкції балкона та віконні рами. На момент вибуху в квартирі перебували двоє дорослих та двоє дітей. Рятувальники передали постраждалих у стресовому стані медикам швидкої допомоги, але сім'я відмовилась від госпіталізації. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час отримання хабаря затримали прокурора Фастівської окружної прокуратури. Гроші він вимагав з підприємця за закриття кримінального провадження. При затриманні в нього вилучили частину грошей — 15 тисяч доларів. 

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також та дивіться фото, як гасили масштабну пожежу у лісі під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися