На Київщині за отримання хабаря затримали прокурора (ФОТО)

Що відомо про спецоперацію за участі силовиків

У Фастівському районі Київської області під час отримання хабаря затримали прокурора. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі". За даними відомства,

За даними відомства, затримали прокурора Фастівської окружної прокуратури під час отримання хабаря за закриття провадження. Операцію провели прокурори Офісу генерального прокурора спільно зі співробітниками Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України.

Слідство встановило, що прокурор вимагав від підприємця 30 тисяч доларів. При затриманні в нього вилучили частину грошей — 15 тисяч доларів. Вдома у нього провели обшуки.

"В Україні, що воює, та в Україні, яка переможе, немає місця корупції. Для тих, хто не зрозумів, повторюю: так, як раніше, вже не буде" — прокоментував генеральний прокурор України Андрій Костін.

Зараз затриманому прокурору готується повідомлення про підозру за фактом отримання хабаря. Йому загрожує до дванадцяти років тюрми. Заходи з викриття проходили за сприяння Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці затримали двох російських агентів, які коригували вогонь по Києву. Слідство встановило, що напередодні затримані надіслали росіянам координати для удару по столиці. Основними цілями повітряної атаки були столичні об’єкти життєзабезпечення, зокрема — енергогенеруючі підприємства. Коригувальниками вогню окупантів виявилися двоє киян, які співпрацювали з російською розвідкою.

Читайте також та дивіться фото, як гасили масштабну пожежу у лісі під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися