У Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати

Що відомо про кримінальну справу

У Борисполі чоловік викрав чотирирічну дитину та намагався її зґвалтувати. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

За даними відомства, у серпні 2020 року чоловік знаходився у торговельній залі на автозаправці в Борисполі. Поки жінка розраховувалася на касі за товар, він схопив на руки її чотирирічну доньку, виніс її на вулицю та насильно посадив до свого автомобіля. Надалі вивіз дитину в поле за межі Борисполя. Там він вчинив відносно неї сексуальне насильство та намагався зґвалтувати дівчинку. Це прокурори довели в суді.

"За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Бориспільської та Києво-Святошинської окружної прокуратури мешканця Київщини визнано винним у викраденні малолітньої дитини, сексуальному насильстві та незакінченого замаху на зґвалтування", — йдеться в повідомленні Київської обласної прокуратури.

Обвинуваченого засуджено до 15 років тюрми. Засуджений перебуває під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації силовиків можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися