Ocean Plaza у Києві готується до відкриття

Названо місяць поновлення роботи ТРЦ

Компанія "Київ Молл Менеджмент" повідомила про відновлення роботи ТРЦ у жовтні 2022 року на сторінці Ocean Plaza у Facebook.

Компанія нагадала, що 100% корпоративних прав власника ТРЦ були раніше передані Національному агентству України з виявлення, пошуку та управління активами (АРМА). Нещодавно стало відомо про відміну арешту частки в 33,35% корпоративних прав.

Компанія Kyiv Mall на користь української економіки залишає під державним контролем 67% корпоративних прав.

Компанія запевняє, що всі витрати від оренди та користування Ocean Plaza знаходяться на рахунках в Україні, і їхнє виведення за кордон неможливе.

Після відкриття ТРЦ близько трьох тисяч співробітників матимуть змогу зайняти робочі місця. За словами Kyiv Mall, відкриття Ocean Plaza поверне дохід співробітникам та їхнім сім'ям, що зробить внесок у відновлення української економіки.

Керівна компанія "Київ Молл Менеджмент" переконана, що за нинішніх умов такий актив як ТРЦ Ocean Plaza працюватиме на благо економіки та бізнесу України.

Читайте далі: Віталій Кличко - столичному бізнесу надали нові пільги. Віталій Кличко повідомив про рішення, ухвалене Київрадою на сьогоднішньому засіданні. Йдеться про надання київському бізнесу пільг щодо оплати за землю.

Також на сайті: у Київській області прокуратура передала державі 49 земельних ділянок із власності росіян. Прокуратура передала до АРМА 500 гектарів землі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися