На Новій Пошті у Києві з'явився незалежний від відключень коворкінг

Відділення та коворкінг обладнані генераторами та безперебійним інтернет-зв'язком

Нова Пошта тестує новий формат, який поєднує вантажне відділення та невеликий коворкінг для роботи у поштовому відділенні в Києві, повідомляє NV.

Повідомляється, що поштове відділення та коворкінг обладнані генераторами та безперебійним інтернет-зв'язком, що дає змогу тривалий час працювати без електрики.

Коворкінг розрахований на вісім робочих місць. Компанія планує розширювати проект і запускати подібні коворкінги в інших містах. Всі відвідувачі матимуть доступ до безкоштовного Wi-Fi, кавомашини та зарядних станцій, які можуть заряджати кілька електронних пристроїв одночасно. Окрім робочих місць, у приміщенні є м'які меблі та дитячий куточок.

Відділення-коворкінг № 2 знаходиться за адресою м. Київ, вул. Богатирська, 11 і працює щодня - 08:00-21:00 у будні, 09:00-18:00 у вихідні.

Де у Києві попрацювати, коли немає світла: мапа незалежних від відключень коворкінгів. Контент-маркетингова агенція Top Lead створила мапу коворкінгів у Києві, які працюють навіть під час відключень світла. На мапі позначені понад 20 коворкінгів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися