Представників АРМА не пустили в офісні приміщення ТРЦ “Гулівер”: подробиці

Представникам АРМА не надали доступ до офісних приміщень ТРЦ “Гулівер”

Представники Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) 31 липня не змогли оглянути деякі приміщення в арештованому ТРЦ “Гулівер”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АРМА.

“Під час огляду приміщень офісного центру 31 липня зафіксовано протидію та невиконання ухвал суду з боку представників компанії-власника активу ТОВ “Три О”, які перешкоджали законній діяльності АРМА”, - йдеться у повідомленні.

В агентстві відреагували - уповноважена особа винесла Припис про усунення порушень вимог законодавства представнику компанії.

“Припис Національного агентства є обов'язковим для виконання протягом трьох днів з моменту його винесення. Крім того, Агентством вже внесено заяву про кримінальне правопорушення щодо протидії законним вимогам АРМА до Національної поліції України”, - наголосили та акцентували, що невиконання рішень суду матиме юридичні наслідки.

В АРМА також нагадали, що раніше оголосили конкурс на відбір оцінювача ТРЦ “Гулівер”. Документи для потенційних оцінювачів прийматимуть до 15:00 12 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Бюро економічної безпеки скерувало до суду справу про ухилення від сплати 146 млн грн податків ТРЦ “Гулівер”.

В ухиленні від сплати податків обвинувачують керівників компанії, якій належить столичний торговий центр, та керівників ще двох компаній-пособників.

У БЕБ зазначають, що підприємство ухилилося від сплати податків в особливо великих розмірах, проводячи безтоварні операції та послуги.

Дізнатися детальніше про схему ухилення від сплати податків, можна за посиланням.