Дорофєєва закрила свій шоу-рум у столиці (ВІДЕО)

Артистка зазначила, що закрила цей бізнес назавжди

Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва спільно із засновницею сервісу оренди суконь Oh My Look! та співзасновницею б'юті-простору G.Bar Валерією Бородіною повідомили про закриття шоу-руму SO DODO у Києві. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на пост зірки на особистій сторінці в Instagram.

SO DODO - шоу-рум, де продавався одяг, канцтовари, сувеніри та багато інших речей корейських брендів. Був розташований на вулиці Мечнікова, 6.

Ідея створення такого магазину прийшла до Дорофєєвої та Бородіної ще п'ять років тому, в Амстердамі. У результаті їхній шоу-рум успішно пропрацював протягом трьох років.

Причиною закриття магазину стала пандемія, яка буквально не залишила шансів на його подальше існування. З початком карантину власниці стали думати про те, як і в якому напрямку розвивати цей бізнес, оскільки в колишньому форматі він більше не розвивався. Однак жодна з ідей не допомогла б у результаті пожвавити цей бізнес.

"Перед черговим локдауном ми прибрали речі з кронштейнів, а після нього вже їх не повернули. 3 місяці тому ми зняли це відео", - каже Дорофєєва.

До речі, на Google-картах вже зазначено, що шоу-рум назавжди закритий.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Кличко відкрив у Києві найбільший в Україні інноваційний ТРЦ. Інвестиції в торговельно-розважальний центр становили понад 300 мільйонів доларів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Київрада ухвалила рішення про виділення землі під будівництво ТРЦ біля метро "Лісова". Громада Деснянського району виступає проти будівництва ТРЦ у цьому місці через погіршення ситуації із пробками у майбутньому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися