У Києві біля метро "Лісова" збудують величезний ТРЦ (Карта)

Київрада ухвалила рішення про виділення землі під будівництво ТРЦ біля метро "Лісова"

Депутати Київської міської ради ухвалили рішення про передачу земельної ділянки на Броварському проспекті компанії "Женсан" з орбіти забудовника Вагіфа Алієва. Рішення підтримав 91 місцевий депутат. Про це стало відомо із трансляції пленарного засідання 4 листопада.

Не один із депутатів не проголосував проти. На даній земельній ділянці є котловим під ТРЦ "Lisova Mall", який має намір будувати Алієв біля ринку "Лісовий". Станом на сьогодні громада Деснянського району виступає проти будівництва ТРЦ у цьому місці через погіршення ситуації із пробками у майбутньому.

LdaLxNqTZxA6q9xHgDOcMjch8.jpeg

Нагадаємо, що в історичному центрі української столиці розпочали будівельні роботи у колишньому четвертому цеху заводу "Арсенал" біля кінотеатру "Зоряний", забудовником є ресторатор Дмитро Федотенков.

На заводі планували відкрити нові фудхоли від мережі ресторанів Федотенкова, він підтвердив у коментарі журналістам, що роботи проводять саме його люди. На питання про демонтаж будівлі чи реконструкцію ресторатор заявив, що це буде реконструкція з частиною демонтажу аварійних ділянок будівлі.

Він є власником ділянки заводу навпроти кінотеатру з боку вулиці Московської, де розташований четвертий корпус "Арсеналу".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кот

8 листопада 2021, 10:01

Лариса, Заспокойтесь вже, та лягайте спати, п'ята колона ви наша)))

Лариса

7 листопада 2021, 11:43

Назву станції "Лісова" навіть по-російськи треба писати в транслітерації "Лисова", а передача назви англійською мовою має бути тільки "Lisova Bus Station", а не "Lesnaia". П'ята колона в Україні не спить!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися