У Києві оновили вхід до однієї зі станцій метро (ФОТО)

Як змінився зовнішній вигляд

У Києві один із входів та виходів зі станції метро "Позняки" тепер має сучасний та стильний вигляд. Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера Києва, оновити вхідну групу та здійснити благоустрій прилеглої території до станції метро "Позняки" столичній владі допомогла інвестиційна компанія Dragon Capital.

"Дякую всім підприємцям, компаніям, соціально-відповідальному бізнесу, який допомагає робити нашу столицю гарнішою та комфортнішою! Особливо в такий драматичний для країни та столиці час. Коли, в умовах економічної кризи, спричиненої агресією росії, більша частина фінансів йде на забезпечення обороноздатності держави, на підтримку наших захисників", — прокоментував Кличко.

Мер Києва оприлюднив фото, як виглядав вхід до станції метро "Позняки" раніше та як виглядає зараз.

picture 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський міський голова Віталій Кличко відповів на петицію щодо скасування рішення Ради оборони Києва про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги. Мер столиці наголосив, що правила можуть переглянути. Тим часом на сайті мерії зареєстрували нову петицію — від влади столиці вимагають заборонити прокат самокатів у Києві.

Нагадаємо, столична влада підтримала пропозицію киян оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів та розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Читайте також, що Кличку запропонували втричі скоротити керівників комунальних підприємств.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися