У Києві триває підготовка до відкриття ресторанів "Макдональдс"

Що відомо про відновлення роботи закладів у столиці

У Києві ретельно готуються до відкриття ресторанів "Макдональдс", але точна дата відновлення роботи закладів поки що не розголошується. Про це заявила керівниця відділу корпоративних комунікацій компанії McDonaldʼs Алеся Муджирі, передають "Коментарі".

У компанії "Макдональдс" відреагували на різні дати, що поширюють у соціальних мережах про відкриття ресторанів у Києві.

"Ми дуже любимо клієнтів McDonald's. Тому відкритися аби як не можемо. Є певний рівень сервісу, чистоти та якості, якого ми дотримуємося. Ви за нами скучили, а ми ще більше. Але треба ще почекати і не вестися на вкиди горе-пабліків", — прокоментувала Мунджирі.

Керівниця відділу корпоративних комунікацій компанії McDonaldʼs підтвердила анонсоване раніше відкриття ресторанів у Києві, але поки що не назвала дату.

"Так, ресторани готуємо, люди відновлюють навички, дуже чекаємо найкращі у світі (без перебільшення) продукти. Як тільки у нас буде фінальна, остаточна дата відкриття, буде надана вся інформація з максимальними деталями, які ми зможемо озвучити", — наголосила представниця компанії "Макдональдс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в американській компанії McDonald’s ухвалили політичне рішення частково відновити роботу ресторанів в Києві та в регіонах України. На підготовку потрібен деякий час, тож дати відкриття поки що не називали.

Крім того, в Бучі за участі першої леді України Олени Зеленської представили проект фабрики-кухні. Підприємство збудують в контексті продовження ініціативи дружини президента з реформи шкільного харчування. Фабрика-кухня розрахована на приготування до 10 тисяч порцій. Проект фабрики-кухні у Бучі профінансує син відомого інвестора з США, американський бізнесмен і філантроп Говард Баффет. Скільки знадобиться грошей на цей амбітний проект поки що невідомо, але запрацювати фабрика-кухня в Бучі має вже за рік — з 1 вересня 2023 року.

Нагадаємо, що відома компанія з Ізраїлю візьме участь у будівництві заводу з переробки будівельного сміття на Київщині та демонтажі зруйнованих багатоповерхівок під Києвом. Іноземним інвесторам з ізраїльської компанії GreenMix показали наслідки бойових дій з російськими окупантами у Бучі. Лише в Бучанській громаді обсяг будівельного сміття після розборів завалів становить понад два мільйони тон. Через те, що на Київщині зруйновані внаслідок війни тисячі об’єктів, ця цифра в рази більша по регіону. 

Читайте также