Названа офіційна дата відкриття ресторанів "Макдональдс" у Києві

Як працюватимуть заклади харчування

У Києві з вівторка, 20 вересня, розпочнуть роботу перші три ресторани мережі McDonald's ("Макдональдс"). Про офіційне відкриття та нюанси в роботі закладів фаст-фуду повідомили в компанії, передають "Коментарі".

Усі три ресторани, що розпочнуть роботу у столиці, розташовані на лівому березі Києва за наступними адресами: проспект Гагаріна, 2А, вулиця Гришка, 7 та проспект Бажана, 3В. Важливе уточнення в тому, що працюватимуть ці ресторани "Макдональдс" поки що лише на доставку замовлень та лише через сервіс компанії-партнера Glovo. Зробити замовлення можна буде поки що тільки через McDelivery з 9:00 до 21:00.

В "Макдональдс" планують відкрити ці три ресторани для відвідувачів, МакДрайв та експрес-вікна на початку жовтня. Протягом двох місяців мають запрацювати й інші заклади "Макдональдс" у столиці, в Київській області та на західній Україні. Відновлювати роботу будуть за схемою роботи перших трьох ресторанів у столиці — спочатку доставка замовлень, потім відкриття залів, Макдрайву та експрес-вікон.

Перевірити на мапі Києва радіус доставки замовлення можна на сервісі McDelivery


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в американській компанії McDonald’s ухвалили політичне рішення частково відновити роботу ресторанів в Києві та в регіонах України. На підготовку потрібен деякий час, тож дати відкриття поки що не називали.

Нагадаємо, в Бучі за участі першої леді України Олени Зеленської представили проект фабрики-кухні. Підприємство збудують в контексті продовження ініціативи дружини президента з реформи шкільного харчування. Фабрика-кухня розрахована на приготування до 10 тисяч порцій. Проект фабрики-кухні у Бучі профінансує син відомого інвестора з США, американський бізнесмен і філантроп Говард Баффет. Скільки знадобиться грошей на цей амбітний проект поки що невідомо, але запрацювати фабрика-кухня в Бучі має вже за рік — з 1 вересня 2023 року.

Читайте также