На трасі від Борисполя до Маріуполя відновили ремонт важливого мосту (ФОТО)

Це дозволить покращити транспортне сполучення між низкою областей

На автомобільній трасі Бориспіль – Маріуполь “розморозили” капітальний ремонт мосту, що дозволить покращити транспортне сполучення між низкою областей. Про це розповіли в Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

За даними компанії "Укравтодор", ремонтні роботи відновили на мосту в Полтавській області. Наразі проводять капітальний ремонт правобережних заплавних прогонів на мосту через річку Сула поблизу села Липове у Кременчуцькому районі.

Цей міст збудували у 1962 року. Довжина споруди становить понад двісті метрів. До початку ремонту міст перебував у аварійному стані. Переправа забезпечує транспортний зв’язок між Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською та Дніпропетровською областями. Завершення ремонту було заплановане на вересень. Через повномасштабне вторгнення російських військ проект "поставили на паузу". Поки що через споруду проїзд закритий для всіх видів транспорту. Пасажирські та вантажні перевезення здійснювати неможливо. Через це промислова продукція Кременчуцького району Полтавської області не постачається до споживачів в інші регіони.

Запустити рух транспорту після закінчення ремонту планують в найкоротші терміни. Першочергово дорожники проведуть укрупнення металоконструкцій нового прогону та демонтаж існуючих опор. Потім — зведуть нові опори та закінчать будівництво тимчасової естакади, облаштують огородження та відновлять під’їзні шляхи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Роман

13 листопада 2022, 19:15

Яким боком Бориспіль ?

Роман

13 листопада 2022, 19:14

Яким боком БОРИСПІЛЬ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися