Під Києвом відновив роботу великий митний склад (ФОТО)

Локація не працювала вісім місяців через руйнування внаслідок ворожих обстрілів

В Гостомелі на території дочірнього підприємства "Кюне і Нагель" відновив роботу відділ митного оформлення митний пост (ВМО-2 мп) "Вишневе". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської митниці.

Український офіс міжнародної логістичної компанії "Кюне і Нагель", де розташовано митний пост, зберіг штат людей та продовжує працювати в Україні. За кілька тижнів у підприємстві планують завершити розчищення території від завалів, спричинених бойовими діями в Гостомелі.

Керівник Київської митниці Сергій Сілюк подякував генеральній директорці компанії ДП "Кюне і Нагель" Ірині Шабатин за зроблені кроки на підтримку економіки України. Під час візиту на митний пост обговорили перспективи повернення суб’єктів зовнішньо економічної діяльності на термінал підприємства та розбудову території до довоєнного рівня.

Комплекс ДП "Кюне і Нагель", на базі якого розташований відділ митного оформлення "Вишневе", опинився в зоні бойових дій, що на початку війни точилися в Гостомелі. В перших числах березня підприємство потрапило під авіаційні удари російських окупантів. З чотирьох будівель більш-менш вціліла одна, решта три — зруйновані. Щойно окупантів вибили з Київської області, почалося відновлення всієї інфраструктури.

Зараз на території ДП "Кюне і Нагель" знов функціонує місце прибуття автотранспорту на площі 4,5 тисячі квадратних метрів. Роботу митного складу не тільки відновили, а й збільшили його площу майже вдвічі — з 234 до 450 квадратних метрів. Тут також знаходиться особовий склад підрозділу митного оформлення Київської митниці.

Цього тижня у ВМО-2 мп "Вишневе" оформили перші декларації з товарами після вимушеної восьмимісячної перерви в роботі. На випадок перебоїв з електропостачанням безперервність роботи підрозділу Київської митниці забезпечують за допомогою генератора. На території підприємства знаходиться також пункт фітосанітарного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в Київський області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

13 листопада 2022, 22:53

Мыздобулы ! Это единственное чем может похвастаться эта гнилая держава - коррупция восстановлена и заработает с тройной энергией !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися