Пошкоджені росіянами готелі та ресторани у Києві отримають фінансування

Власники пошкоджених закладів туристичного призначення можуть отримати фінансування на відновлення

Власники готелів, ресторанів та інших  закладів туристичного призначення у Києві, пошкоджених внаслідок російської військової агресії, мають можливість отримати фінансову допомогу для проведення робіт з відновлення. Про це повідомляє Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За інформацією Управління туризму та промоцій, створення Фонду відновлення зруйнованого майна та інфраструктури в Україні дозволяє фізичним та юридичним особам, які володіють туристичними закладами, такими як ресторани, курортні заклади, готелі та інші заклади розміщення, що були пошкоджені або зруйновані внаслідок російської військової агресії, отримати фінансову допомогу на їх відновлення.

Для реєстрації пошкоджених об'єктів Державне агентство розвитку туризму просить розгорнуто заповнити гугл-форму про наявні факти пошкодження за цим посиланням до 01 лютого 2023 року.

Нагадуємо, що в Бучі відбулася зустріч представників Мінекономіки України, Київської ОВА та міжнародних організацій із підприємцями регіону. Під час діалогу учасники окреслили проблеми, які існують для бізнесу в умовах воєнного часу, та обговорили подальші перспективи розвитку бізнесу в регіоні.

Підсумки року у сфері бізнесу: на Київщині повністю зруйновано 90 підприємств. Робота підприємств, особливо у воєнний час, є важливим джерелом створення робочих місць, що наповнює бюджети всіх рівнів. Після звільнення регіону від загарбників одним із ключових завдань було відновлення економічного потенціалу, особливо роботи бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися