Оренда квартир у Києві, Львові, Одесі та Дніпрі: де зняти недороге житло (ФОТО)

Як різняться ціни на нерухомість у столиці та інших великих містах

Ціни на оренду квартири у Києві, Львові, Одесі та Дніпрі під час повномасштабної війни почали поступово зростати. Портал "Коментарі" з’ясував, де зараз можна зняти житло з бюджетом до 10 тисячі гривень на місяць.

В центрі столиці можна знайти житло за 8500 гривень на місяць. Така пропозиція була для оренди однокімнатної квартири на вулиці Велика Васильківська, 94. Площа житла становить 32 квадратних метрів. Квартира знаходиться на другому поверсі багатоповерхівки. За 10 тисяч гривень на місяць можна орендувати однокімнатну квартиру з косметичним ремонтом на вулиці Велика Васильківська, 124 площею у 40 квадратних метрів. Поряд знаходяться станції метро "Палац Україна" і "Либідська".

У Києві оренда однокімнатної квартири неподалік центру міста обійдеться у 10 тисяч гривень. Житло розташоване на вулиці Василя Яна поблизу станції метро "Університет". Це квартира з меблями, побутовою технікою та сигналізацією на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки загальною площею у 21 квадратний метр. Є газова плита, у ванній кімнаті — бойлер та душова кабіна.

Зняти однокімнатну квартиру у спальному районі Києва поблизу станції метро "Осокорки" можна за 9 тисяч гривень на місяць. В квартирі на вулиці Софії Русової, 5б на 25-му поверсі багатоповерхівки площею 36 квадратних метрів є меблі, бойлер, пральна машина та кондиціонер. Поруч з цим житлом є гіпермаркети та безліч кафе.

За таку ж саму суму у 9 тисяч гривень на місяць можна орендувати житло вдвічі більше за площею на околицях Києва. Це двокімнатна квартира у Деснянському районі столиці загальною площею у 63 квадратних метрів на шостому поверсі багатоповерхівки на вулиці Миколи Лаврухіна, 12. Водночас на вулиці Миколи Закревського можна зняти однокімнатну квартиру площею 38 квадратних метрів за 5900 гривень на місяць.

Знайти квартиру в центрі Львова або поблизу центру за 10 тисяч гривень оренди на місяць непросто, але можливо. За однокімнатну квартиру в центрі міста Лева на площі Ринок доведеться заплатити від 7500 гривень й більше — в залежності від площі та стану житла. Наприклад, таку суму просять за оренду квартири площею лише 16 квадратних метрів, з меблями, кондиціонером, але без пральної машини. Ціна на оренду однокімнатної квартири у центрі Львова з сучасним ремонтом стартують від 15 тисяч гривень.

За 7000 тисяч гривень на місяць можна зняти однокімнатну квартиру неподалік центру Львова на вулиці Івана Франка, 55. Площа житла складає 50 квадратних метрів.

У Львові за 10 тисяч гривень на місяць просять за однокімнатну квартиру на околиці міста на вулиці Широка. Квартира з меблями та побутовою технікою знаходиться у Залізничному районі Львова поруч з парком, зупинкою транспорту, кінотеатром, школою та супермаркетами. Однак на околицях міста Лева можна знайти варіанти й дешевше — від 7000 гривень.

У Дніпрі в центрі міста можна знайти двокімнатну квартиру за 5000 гривень оренди на місяць. Житло розташоване на вулиці Свєтлова, 15 на першому поверсі двоповерхового будинку. Тут немає косметичного ремонту та старі меблі, однак ціна дуже приваблива. З косметичним ремонтом однокімнатну квартиру в центрі Дніпра можна зняти від 8000 на місяць.

Неподалік центру Дніпра можна орендувати однокімнатну квартиру за 5000 гривень на місяць. Житло площею 25 квадратних метрів розташоване на вулиці Леоніда Жебуньова поблизу центрального залізничного вокзалу.

На околицях та у промисловому районі Дніпра можна зняти однокімнатну квартиру вартістю від 4000 гривень. Ціна залежить від стану житла та віддаленості від центру міста. Частіше такі пропозиції включають мінімум меблів та побутової техніки, а також не дуже задовільний їхній стан. Наприклад, квартира на вулиці Маршала Малиновського, 16.

Ціни на оренду житла в історичному центрі Одеси стартують від 3500 гривень на місяць. Стільки просять за квартиру на вулиці Нежинській у Приморському районі міста. Однак за таку ціну не варто очікувати гарного ремонту та наявності сучасної побутової техніки.

Однокімнатні квартири в історичному центрі Одеси з більш-менш сучасними умовами проживання здають в оренду від 5000 гривень на місяць. Така квартира, наприклад, здається на вулиці Дюківська, 6.

На околицях Одеси однокімнатні квартири недешеві у порівнянні з центром. Ціни на оренду стартують від 3000 гривень на місяць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Igor

10 серпня 2023, 16:30

В Одесі ціни на житло вже стабілізувались, а біля моря навіть трішки здорожчали. Судячи по цінам на оренду житла на https://kvartiri.com.ua/orenda-kvartiri/odesa/ , можна цілком знайти для себе підходяший варіант. Хоча звичайно в подальшому ціни будуть залежати від перебігу війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися