На київському Печерську будують ТЦ під виглядом реконструкції кафе

На Київському Печерську під виглядом реконструкції кафе побудують новий торговий центр. Про це передають Коментарі. Київ з посиланням на видання "Наші гроші".

У єдиній державній електронній системі в сфері будівництва зазначено, що про реконструкцію будівлі колишнього кафе на вулиці Михайла Бойчука 1/2 заявила фірма "Азор К". Загальна площа об'єкта після реконструкції складе близько 674 м².

picture

За даними журналістів, зараз площа будівлі становить 254,7 м². Тобто, в ході реконструкції територія буде збільшена майже в 3 рази.

Також наголошується, що для таких робіт забудовнику необхідно було отримати містобудівні умови і обмеження. Однак відповідних документів у компанії немає.

Більш того, торговий центр хочуть побудувати в охоронній зоні пам'ятки архітектури і містобудування місцевого значення "Будинок житловий, 1949-1954 роки" по вулиці Бастіонній, 2.

Через це забудовник повинен отримати дозвіл на будівництво об'єкта класу наслідків СС2 (замість цього забудовник подав повідомлення про початок робіт на об'єкті СС1).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися