У Києві біля метро "Почайна" прибрали багато рекламних вивісок (ФОТО)

Що відомо про зачистку столиці на цій локації

У Києві демонтували багато рекламних вивісок біля станції метро "Почайна" та планують надалі зачищати столицю. Про це розповіли в Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації та в комунальному підприємстві "Київреклама", передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, демонтаж незаконних вивісок і зовнішньої реклами на проспекті Степана Бандери біля станції метро "Почайна" триває з початку квітня. За цей час тут було демонтовано 112 конструкцій на цій локації.

Наступного тижня демонтаж рекламних вивісок у Києві планують завершити на проспекті Степана Бандери поблизу станції метро "Почайна", а також біля станції метро "Берестейська" на вулиці Табірна. Крім того, з 17 по 21 квітня буде проводитися демонтаж незаконно розміщених вивісок і рекламних конструкцій на таких локаціях:

·       вулиця Саксаганського (на розі вулиць Гетьмана Павла Скоропадського і Велика Васильківська);

·       бульвар Лесі Українки (на розі вулиці Джона Маккейна).

Нагадаємо, у березні у Києві демонтували понад 2,6 тисяч незаконних рекламних конструкцій. Працівники КП "Київреклама" прибрало майже тисячу конструкцій, які були розміщені з порушенням правил, інші були зняті самими власниками за результатом проведених обстежень і направлених вимог на усунення порушень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

15 квітня 2023, 18:06

Правильно роблять, що розганяють "юності" і знімають вивіски, закупатись треба в ТРЦ, моллах і епіцентрах, а не у бариг, які демпфують ціни.

Олександр

15 квітня 2023, 17:25

А вивіску банку навіщо прибрали? У Південного мало відділень. тепер ще й це анонімізували.. Київська влада знімає "незаконні" вивіски і не помічає порушень забудови, самозахоплень землі МАФами, порушень правил паркування..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися