У Києві демонтували тисячі рекламних вивісок: подробиці

Що відомо про зачистку столиці

У Києві демонтували тисячі рекламних вивісок та планують надалі зачищати столицю. Про це розповіли в Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації та в комунальному підприємстві "Київреклама", передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, у березні у Києві демонтували понад 2,6 тисяч незаконних рекламних конструкцій. КП "Київреклама" прибрало майже тисячу конструкцій, які були розміщені з порушенням правил, інші були зняті самими власниками за результатом проведених обстежень і направлених вимог на усунення порушень.

Статистика демонтажу за типами рекламних конструкцій така:

·       конструкції на фасаді — 1563;

·       штендери — 501;

·       конструкції на елементах огородження — 375;

·       наземні конструкції — 125;

·       конструкції на даху — 32 та на естакаді, мості — 19;

·       конструкції у підземному переході тунелі — 14 та на опорі освітлення — 4.

В Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації оприлюднили інфографіку демонтажу рекламних вивісок у столиці, що зробили у березні.

Наступного тижня демонтаж рекламних вивісок у Києві планують провести на проспекті Степана Бандери поблизу станції метро "Почайна". Крім того, буде проводитися демонтаж незаконно розміщених вивісок і рекламних конструкцій біля станції метро "Берестейська" на вулиці Табірна. Власників закликали завчасно розміщувати свої конструкції згідно правил.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розшукують серійну шахрайку, яка входить у довіру до пенсіонерів з вигаданою історією про лікування їх родичів від онкохвороб та видурює у них гроші. За такою схемою у столиці зафіксовано декілька епізодів розшукуваної шахрайки. Також відомо, що ця жінка ошукувала мешканців Одеси. До столичної поліції звертались кияни із заявами про вчинення щодо них шахрайських дій. Заявники розповіли, що до них зверталась жінка та повідомляла про те, що їх родичі захворіли на онкологічну хворобу і на їх лікування терміново потрібні гроші. В поліції Києва оприлюднили прикмети та фото розшукуваної шахрайки.

Нагадаємо, Збройні сили України отримали потужні пікапи для захисту неба над Київщиною. Передали автомобілі українським захисникам загальною вартістю майже чотири мільйони гривень благодійники. Це відбулося в аеропорту Гостомеля. На ці потужні рамні машини із шостилітровими дизельними двигунами можна встановити переносний зенітний ракетний комплекс чи кулемет. Такі автівки дозволять мобільним групам ЗСУ ефективніше відбивати атаки ворожих безпілотників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися