На мосту в напрямку Троєщини триває масштабний ремонт (ФОТО)

Дорожники працюють над запобіганням руйнування споруди

У Києві на мосту через річку Десенка цілодобово триває масштабний ремонт. Про це розповіли у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними підприємства, на ремонтованій ділянці мосту дорожники замінюють усю конструкцію мостового полотна. Зокрема, міняють застарілу гідроізоляцію, яка вже не захищає від вологи, щоб запобігти руйнуванню конструкції прогонів та опор. Торік на цьому мосту дорожники працювали на крайніх правих смугах в обидва напрямки. Цього року – у наступних смугах у бік лівого берега в напрямку Троєщини.

У комунальній корпорації "Київавтодор" зазначили, що ремонтні роботи тривають цілодобово. Востаннє капітальний ремонт на мосту через річку Десенка у Києві виконували у 2005 році. Тоді замінили лише асфальтове покриття, а застарілу гідроізоляцію й монолітну плиту не оновлювали.

Рух автомобільного транспорту через річку Десенка обмежили з 27 червня до 15 вересня. За даними Prozorro, замовником ремонтних робіт є комунальне підприємство по ремонту і утриманню мостів і шляхів "Київавтошляхміст". Згідно інформації проведеного у червні 2023 року тендера, вартість ремонтних робіт становить майже 215 мільйонів гривень. Переможцем в аукціоні став єдиний учасник – ТОВ "Сучасна транспортна інфраструктура". Строк поставки товарів та виконання робіт — до 31 грудня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Читайте також, що у Києві виникли величезні затори через ремонт доріг та мостів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

4 липня 2023, 15:44

Когда Зеенский пилит бюджет на дорогах - это зрада. А когда Кличко каждые 2 года один и тот же участок дорог - это как называется? Выплатил 100% за метро на Виноградарь. Деньги исчези, Кличко цветет и пахнет. Все прекрасно! Киевляне, ум и самоуважение есть?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися