На Позняках зачистили торговий центр від десятків рекламних конструкцій (ФОТО)

Це вже друга масштабна зачистка від незаконних вивісок на одній локації

У Дарницькому районі Києва демонтували багато рекламних вивісок з торгового центру на житловому масиві Позняки. Про це розповіли в Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації та в комунальному підприємстві "Київреклама", передають "Коментарі".

За даними відомств, демонтаж незаконних вивісок і зовнішньої реклами на Позняках провели на вулиці Анни Ахматової. Тут демонтували майже сім десятків незаконних конструкцій на одній локації.

"68 конструкцій демонтовано з будівлі на вулиці Анни Ахматової. Це, можна сказати, молодший брат торгового центру з якого ми раніше прибрали 93 незаконні конструкції. Дві будівлі знаходяться поруч. Хто кого заразив великою кількістю незаконної реклами — невідомо, але наші фахівці впоралися з цим вірусом", — розповіли в Управлінні з питань реклами КМДА.

Підприємців попередили, що якщо вони повторно розмістять рекламні засоби з порушенням правил, то отримають вимоги на їх усунення. За самовільне розміщення вивісок і рекламних засобів передбачена адміністративна відповідальність з подальшим стягненням штрафу з власника.

"Минулого тижня ми вже вручили вимоги власникам закладів у торговому центрі поряд. У разі невиконання цих вимог, конструкції з обох будівель будуть повторно демонтовані", — наголосили в Управлінні з питань реклами КМДА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в однієї з торговельних мереж внаслідок вживання продукції власного виробництва отруїлися люди. Випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію зареєстрували в Оболонському районі столиці. У всіх випадках люди їли кондитерські вироби, в яких потім фахівці виявили сальмонелу. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися