Київ отримає понад 38 мільйонів гривень завдяки електронним земельним торгам: подробиці

Торги заплановані на 21 вересня та 11 жовтня

Українська столиця отримає понад 38 мільйонів гривень шляхом електронних земельних торгів, на які стартова ціна лоту була збільшена утричі. За результатами торгів передають у власність та оренду три земельні ділянки для експлуатації й обслуговування паркінгів та автомийки.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Стартова ціна одного з лотів була піднята з 10 до 30 мільйонів гривень, що призвело до надходження понад 38 гривень до міського бюджету. Наступні торги заплановані на 21 вересня та 11 жовтня.

На аукціон з продажу права власності і оренди виставлені наступні ділянки:

1. Вул. Райдужна, 1-А , Дніпровський район, для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок.

2. Вул. Академіка Заболотного, 5-Б, Голосіївський район, для будівництва, експлуатації та обслуговування механізованого гаража.

3. Вул. Академіка Заболотного, 47, Голосіївський район, для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельного центру з закладами громадського харчування.

Продаж права власності на земельні ділянки призведе до надходження понад 39 мільйонів гривень до бюджету Києва. Також від продажу права оренди очікується понад 264 тисячі гривень.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на території Київської області жителі масово отримують пільгові кредити на купівлю житла – йдеться про програму "єОселя", за якою можна отримати пільгові кредити на житло під 3% або під 7% річних.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися