В компанії "Київгума" заявили про тиск та залякування з боку силовиків

Заарештували співвласника підприємства, співзасновник відреагував

У Києві одного із засновників компанії "Київгума" заарештовано на 60 днів без права внесення застави у справі за підозрою у співпраці з РФ. На це відреагував співзасновник підприємства Андрій Острогруд, передають "Коментарі".

За його словами, суд навіть не пробував читати чи чути доводи та аргументи на захист співвласника компанії "Київгума".

"Жодних аргументів, що Антон Кравець (співвласник ТОВ "Київгума") має трьох малолітніх діток, має на утриманні дружину в декреті та маму на пенсії, має купу активів і жодним чином не міг та не збирався кудись тікати…. Вирок два місяця без права застави!" — прокоментував Острогруд.

Бізнесмен обурений ухвалою суду щодо арешту Андрія Кравця:

"Тобто злодії, крадії, чиновники що крадуть ярди з бюджету, та інша "нечисть", має права застави, домашнього арешту, конфіскації загранпаспортам та інше, а Антон — ні!? і це поки звинувачення лише в "підозрі" в спілкуванні чи то листуванні з компаніями з рашки, куди могли постачати наші европейські партнери клізми та гумові грілки (стратегічний продукт "подвійного призначення")!"

Співзасновник ТОВ "Київгума" вважає це тиском та залякуванням керівництва підприємства з боку силовиків.

"В четвер при обшуку "есбеушна гидота" так і сказала — всім підозри, всіх посадимо, компанію націоналізуємо!!!??? Тобто, їм не потрібен суд для цього, є просто "чиєсь бажання і вказівка згори"! Боремось! Просимо всіх підтримки! Всі ж повинні розуміти, що це може бути з ким завгодно! Вони лише "обкатують схему"!" — підсумував Острогруд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили одне із підприємств на оптових поставках засобів тактичної медицини до Росії. В організації оборудки підозрюють власника однієї з найбільших компаній в Україні, що виготовляє вироби з гуми та пластмаси, у тому числі для військового спорядження. Нелегальний маршрут пролягав через одну з європейських країн. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у компанії "Київгума" відреагували на звинувачення у державній зраді через оптові поставки засобів тактичної медицини російським окупантам. Офіційну заяву зробив співзасновник підприємства Андрій Острогруд.

Читайте также