Елітну землю під Києвом, готель та ТРЦ у Києві виставили на продаж

Майно приватної компанії відібрали за борги

У Києві призначили дату аукціону з продажу великих торгового комплексу та готелю. Як передають "Коментарі", деталі про продаж майна оприлюднив "Ощадбанк" та державне підприємство "СЕТАМ".

Готель та торговий центр — це торговельна галерея "Атмосфера". Цей комплекс відкрили у 2014 році. У ТРЦ "Атмосфера" працювали бутики, кінотеатр, розважальні центри, роллердром та супермаркет продуктів. Окрім нерухомості на продаж з аукціону виставили одинадцять земельних ділянок під Києвом. Елітна земля призначена для будівництва житла. Геолокація — село Козин, Київська область. Загальна площа — понад 17 гектарів.

До нерухомого майна належать такі об’єкти:

·       торгово-розважальний центр з паркінгом — майже 48,5 тисяч квадратних метрів;

·       адміністративно-готельний центр — понад 39,5 тисяч квадратних метрів;

·       дворівнева автостоянка — 17,5 тисяч квадратних метрів;

·       свердловина, насосна та ще кілька приміщень.

Розташування нерухомості — Київ, Столичне шосе, 103. Це чотири корпуси. Майно належить ТОВ "Компанія "НІТЕКО". Продавець майна — державний банк "Ощадбанк". Готель та ТРЦ знаходяться на перетині трьох великих магістралей у напрямку елітних селищ під Києвом. Майно виставили на продаж через борги власника. Стартова ціна за землю, ТРЦ та готель — майже 1,8 мільярда гривень. Аукціон призначили на 25 березня.

Нагадаємо, у Києві багато скандалів пов’язані з відмиванням грошей під час виконання робіт на річках, озерах та інших водоймах столиці. Які схеми можуть використовувати столичні комунальники — читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві оцінили майно ДП "Київський механічний завод" Міністерства оборони України" та спортивного комплексу "Авангард" Міністерства молоді та спорту України. Що планують зробити з нерухомістю — деталі.

Читайте також, як велике держпідприємство у Києві довели майже до банкрутства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися