Київ опинився майже на останньому місці у рейтингу міст України з найкращим бізнес-кліматом

Київ не потрапив навіть у ТОП-20 рейтингу

Столиця України не потрапила до рейтингу міст України за сприятливістю бізнес-клімату. Цікаво, що рейтинг очолив Хмельницький із результатом 72,96 бала зі 100 можливих. Про це повідомляв Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за результатами опитування підприємців.

При цьому Київ не потрапив навіть до ТОП-20 рейтингу. Київ посів 21-е місце із 24 з рейтингом 44,1 бала. Це категорія міст із низьким індексом конкурентоспроможності.

Як писали "Коментарі", посилаючись на заяву представника "УДАРу Віталія Кличка" Павела Розенка, що запровадження обов'язкових касових апаратів і закон 5600 – це посилення фіскального тиску та знищення середнього класу у країні. Влада хвалиться перевиконанням бюджету, отриманим коштом того, що "кошмарить" бізнес.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Константин

30 грудня 2021, 09:06

Тю, год назад на другом сайте писали что "Киев стал лучшим украинским городом для ведения бизнеса" И кому верить?))

Елена

30 грудня 2021, 05:54

Читаешь предновогодние "сводки" по стране, по Киеву и сердце "ликует": если не повышение тарифов и налогов, то рейтинги ниже плинтуса: "все для страны! все для народа! с новым 2222( или какой там педалька объявил?) годом, украинцы! догоним и перегонит! пусть все обзавидуются!".......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися