За тиждень в Києві 500 підприємців відновили діяльність

Протягом останнього тижня мешканці столиці поступово повертаються у свої оселі, малий та середній бізнес відновлюють роботу.

Протягом тижня понад 500 підприємців відновили свою діяльність у Києві. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, пише сайт КМДА.

За словами Бондаренка, протягом останнього тижня мешканці столиці поступово повертаються у свої оселі, малий та середній бізнес відновлюють роботу.

"За минулий тиждень вже понад 500 підприємців відновили свою діяльність у столиці. Міська влада надає додаткові соціальні гарантії малому та середньому бізнесу задля стимулювання роботи, збереження заробітних плат працівникам та підтримки життєдіяльності міста Києва. Депутатський корпус Київської міської ради вчора ухвалив важливе рішення, згідно з яким буде звільнено або зменшено розмір орендної плати за комунальне майно, паркування транспортних засобів, розміщення зовнішньої реклами. Також підтримку отримають підприємства транспорту, які безкоштовно перевозять киян. Я щиро сподіваюсь, що ситуація поступово стабілізується, ще більше суб’єктів господарювання зможуть відновити свою діяльність у всіх районах міста. Закликаю малий та середній бізнес починати роботу, оскільки є попит на їхні послуги та товари", – зазначив Бондаренко.

Як повідомляли "Коментарі", у Києві вирішили надати пільги підприємцям, щоб підтримати малий та середній бізнес в умовах воєнного стану.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися