Кафе та ресторанам Києва дозволили продаж алкоголю довше за магазини

В мерії столиці пояснили такі зміни

У Києві дозволили продаж алкоголю у закладах громадського харчування довше за магазини. Про позицію влади розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, у Києві відсьогодні, 16 травня, кафе та ресторани можуть продавати алкогольні напої з 11:00 до 22:00. Для магазинів столиці обмеження не послабили — придбати алкоголь у торгівельних точках можна з 11:00 до 16:00.

"Ми зацікавлені в надходженні коштів до бюджету міста, а це можливо лише за умови максимальної відкритості ведення бізнесу", – прокоментував Поворозник.

Перший заступник мера Києва Микола Поворозник зазначив, що у столиці відкриваються все більше кафе та ресторанів, в яких з поверненням людей побільшало клієнтів. У зв’язку з цим столична влада вирішила не підштовхувати підприємців до "чорного" продажу алкоголю. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мережа ресторанів "Пузата хата" відновила роботу кількох закладів харчування у Києві. Де можна скоштувати смачні страви української кухні — дивіться адреси ресторанів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися