У Києві відновили оплату паркування: подробиці

Як сплатити за паркінг у столиці

У Києві відсьогодні, 16 травня, відновили оплату паркування, але з деякими особливостями. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

Рішення скасувати безкоштовне паркування у столиці ухвалила Київська міська рада. Платним паркувальні місця будуть лише в будні з 8:00 до 22:00, в інший час та у вихідні — безкоштовне. За паркувальним простором у Києві знову слідкуватимуть інспектори з паркування.

Сплатити за паркування у Києві готівкою не можна. Оплату приймають через сервіс безготівкової оплати паркування в застосунку "Київ Цифровий". Інспектори з паркування не мають права штрафувати водіїв у столиці лише під час повітряної тривоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 16 травня на дорогах Києва та області відновили автоматичну фіксацію порушень Правил дорожнього руху. У Патрульній поліції попередили водіїв та оприлюднили перелік адрес розташування відеокамер.

Окрім того, з понеділка, 16 травня, громадський транспорт у столиці працює довше, але вже не безкоштовно. Про нові правила проїзду в метро та правила поведінки у метро під час повітряної тривоги попередили пасажирів у Київському метрополітені.

Нагадаємо, дістатися з Троєщини до зупинки кільцевої міської електрички швидкісним трамваєм й у зворотному напрямку з 16 травня сталое зручніше — що змінилося





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися