У Києві та області відновлюють автоматичну фіксацію порушень ПДР

Де та коли на дорогах запрацюють відеокамери

У Києві та Київській області відновлюють автоматичну фіксацію порушень Правил дорожнього руху (ПДР), що не працювала з початку повномасштабного російського вторгнення. Про це водіїв попередив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

За його словами, під час воєнного стану в Україні перевищення швидкості залишається однією з основних причин ДТП з травмованими та загиблими.

"Система автоматичної фіксації вже відмінно себе зарекомендувала та довела свою ефективність до війни. Й наразі готова повернутись до роботи", — зазначив Білошицький.

Водіїв попередили, що автоматичні прилади фіксації дотримання вимог ПДР запрацюють на автомобільних дорогах Києва, Білої Церкви, трасах Київської області, а також в інших містах та регіонах України з понеділка, 16 травня. Загалом запрацюють 128 камер у двадцяти містах та десяти областях України.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький оприлюднив повний перелік адрес розташування відеокамер, що увімкнуть з 16 травня на дорогах України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з наступного тижня відновлюють оплату за проїзд не лише у метро, а й в іншому громадському транспорті.

Нагадаємо, у Києві та Київській області змінюється час комендантської години. Київський міський голова Віталій Кличко розповів, що зміни тривалості комендантської години набудуть чинності з неділі, 15 травня. Також у столиці продовжать роботу громадського транспорту з 16 травня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися