Під Києвом у Стоянці завершують ремонт мосту (ФОТО)

Як відновлюють зруйновану під час війни споруду

Під Києвом після відновлення підірваного мосту через річку Ірпінь, що поблизу Стоянки, відкриють рух для вантажівок по Житомирській трасі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг України.

В "Укравтодорі" зазначили, що відкритий автомобільний рух через тимчасову переправу на трасі Київ — Чоп не дозволяє проїзд вантажного транспорту. Проїхати тут можуть поки що тільки легкові автомобілі, а вантажівкам доводиться долати величезний "гак".

Зараз на старій основі зруйнованого мосту у Стоянці зводять тимчасову прогонову споруду. Це дозволить відкрити рух по лівому проїзду траси для вантажного автотранспорту. Дорожники вже змонтували опори на монолітних фундаментах та шість прогонових металевих конструкцій. На споруді влаштували опалубку та влаштовують арматурний каркас. Далі на інфраструктурному об’єкті встановлять монолітну плиту та заасфальтують. Відкрити міст у Стоянці планують 29 травня.

Як ведуться відновлювальні роботи на мосту через річку Ірпінь у Стоянці можна подивитись фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині відкрили тимчасовий міст на Варшавській трасі. Переправа забезпечила транспортне сполучення Києва з Ірпінем, Бучею та Гостомелем.

Дивіться також відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися