У Київській області підприємці отримають від держави кошти на бізнес

Обов'язковою умовою надання коштів є створення робочих місць

У Київській області 160 підприємців отримають від держави мікрогранти на започаткування й розвиток бізнесу за програмою "Власна справа". Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація, передають "Коментарі".

Виділення коштів здійснюється в межах реалізації державної програми єРобота. 

Середній розмір гранту складає 241 тисяч грн. Загальна сума грантових коштів, які надійдуть отримувачам пристоличного регіону, – понад 37 млн грн. Отримувачі грантів мають забезпечити створення 352 робочих місць.

"Свої бізнес-плани можна подати через портал Дія. Кінцевий термін проєкту – 19 листопада 2023 року. Особи, які отримали відмову у фінансуванні в минулих періодах, мають можливість подати заявку повторно", - йдеться у повідомленні Київської ОДА.

Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць.

Нагадуємо, що в Києві створять унікальну цифрову спортивну платформу. Київрада затвердила Положення про автоматизовану систему взаємозв’язків між учасниками освітнього процесу та спортивної діяльності в Києві. Метою створення системи є автоматизація процесів, пов’язаних зі створенням спортивної інфраструктури та координування дій учасників сфери фізичної культури і спорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися