У Києві створять унікальну цифрову платформу: деталі

У столиці працюють над цифровою спортивною платформою

У Києві створять унікальну цифрову спортивну платформу. Про це повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олег Половинко. 

Департамент інформаційно-комунікаційних технологій разом із Департаментом молоді та спорту вже працює над спортивною системою, що включатиме в себе платформу для спортсменів, їх батьків, тренерів та управлінців – сайт і мобільний застосунок. 

Олег Половинко зазначив, що Київрада сьогодні затвердила Положення про автоматизовану систему взаємозв’язків між учасниками освітнього процесу та спортивної діяльності в Києві.

Метою створення системи є автоматизація процесів, пов’язаних зі створенням спортивної інфраструктури та координування дій учасників сфери фізичної культури і спорту.

Завдяки цій платформі місто матиме актуальні статистичні дані для звітності із кількості фактичних спортсменів/тренерів, де вони займаються, у яких заходах беруть участь, тощо. Також можна буде прозоро оптимізувати витрати на спортивну галузь, уникнути зловживань із включенням неіснуючих осіб до списків учасників спортивних змагань та закладів. 

Нагадуємо, що у Києві поновили роботу з наповнення онлайн-мапи дерев, які перебувають на балансі міста. Станом на 13 квітня у столиці "оцифровано" майже 23 000 зелених насаджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися