На Київщині відновлюють пошкоджені будинки: тендери отримала одна компанія

Компанія, яка виграла тендери, була створена майже наприкінці 2023 року

Під час повномасштабного наступу Росії на територію України значно було пошкоджено інфраструктуру Київської області. У 2024 році в Ірпені продовжують відбудовувати пошкоджені будинки. Наприкінці травня 2024 року провели відповідні тендери на розроблення проєктної документації щодо капітального ремонту багатоквартирних будинків в м. Ірпінь, пошкоджених внаслідок військової агресії РФ проти України, повідомляє портал "Коментарі".

Йдеться про розроблення проєктної документації на будинки за адресами: 

  • вул. Кулиняка, 40,

  • вул. Котляревського, 59.

У вказаних тендерах брав участь один учасник - ФОП Литовченко Аріана Сергіївна. Саме цей ФОП і став переможцем аукціону. Вартість виконання замовлених робіт збігається з очікуваною вартістю і становить 500 000 гривень за кожен об'єкт. 

В обох випадках йдеться про виконання однакових робіт: 

picture

Варто зазначити, що за даними платформи Clarity Project (розширена аналітика закупівель Prozorro та перевірка контрагентів), вказаний ФОП було зареєстровано 19.10.2023. І за цей час ФОП отримав щонайменше сім тендерів (з урахуванням наведених) на розробку проєктно-кошторисної документації. Всі тендери оголошував виконавчий комітет Ірпінської міської ради. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області оголосили тендер на проведення капітального ремонту житлового будинку вартістю майже 23 мільйони гривень. Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області проаналізували тендерну документацію та надали свої рекомендації. Які порушення було виявлено, читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися