РЕБи, автівки, допомога військовим: комунальники у Києві закуповують під час війни суміш газонних трав

Це не перший тендер на придбання суміші газонних трав

Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Голосіївського району м. Києва оголосило тендер на закупівлю суміші газонних трав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro. 

Очікувана вартість закупівлі 901 335 гривень. 

Відповідно до тендерної документації передбачено придбання 4000 кілограмів суміші насіння газонних трав Робустіка (універсальної).

Склад суміші:

  • 55% - Райграс пасовищний - Lolium perenne,

  • 40% - Вівсяниця червона супер - Festuca rubra rubra,

  • 5% - Мятлик луговий - Poa pratensis.

Додатковою умовою у тендері є те, що товар, що поставляється не має бути походженням з Російської Федерації чи Республіки Білорусь, чи Ісламської Республіки Іран. У разі поставки товару походженням зі вказаних країн, такий товар не приймається покупцем, а до постачальника застосовуються штрафні санкції відповідно до умов договору.

Тендер опублікували 19 червня, кінцевий строк подання тендерних пропозицій 1 липня, а вже на 2 липня заплановано проведення тендеру.

Нагадаємо, що 17 червня комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Подільського району м. Києва оголошувало аналогічний тендер на закупівлю суміші газонних трав.

Тоді очікувана вартість закупівлі була 800 000 грн. Відповідно до тендерної документації передбачено придбання: 4680 кілограмів суміші насіння газонних трав універсальної та 350 кілограмів суміші насіння газонних трав тіньової.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мінівени та позашляховики для фронту чи тилу планує придбати компідприємство у Києві. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися