На Київщині японська компанія побудує сміттєпереробний завод: подробиці

Новий комплекс у першу чергу буде обробляти відходи від розбирання будівель, які були пошкоджені російськими військами

18 жовтня керівник Київської облдержадміністрації Руслан Кравченко зустрівся з генеральним директором компанії Miyamoto International Хідекі "Кіт" Міямото. Під час зустрічі обговорили питання щодо будівництва сміттєпереробного заводу на території Київщини. Наразі точні строки завершення будівництва підприємства невідомі.

Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

Зазначається, що це важливий етап відновлення, який наразі активно прогресує в регіонах. Під час демонтажу будівель, які були пошкоджені окупантами, утворюється значна кількість відходів. Також планується організувати їх переробку, використовуючи сучасні технології, щоб створити можливості для повторного використання цих матеріалів. Головна мета виникає в збереженні природних ресурсів, зменшенні забруднення навколишнього середовища та сприянні економічному розвитку області.

Також обговорили пропозицію Miyamoto International щодо будівництва на Київщині сучасного комплексу із переробки відходів. Цей проект вже впроваджується в Україні, використовуючи фінансування від міжнародних донорів. Вкладено угоду про запуск відповідних процесів, які вимагають подальшої конкретизації, розробки належного техніко-економічного обґрунтування, залучення партнерів, що забезпечують фінансову підтримку та інші забезпечені кроки.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що два заводи російського олігарха Андрія Молчанова націоналізували у Київській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


игорь

20 жовтня 2023, 14:33

ККК, жидовская морда -- это президент и премьер Украины.

Сергей

19 жовтня 2023, 16:07

Почему в Киевской области Почему не в Житомирской Или в Черниговской Сумской и т д. В Киевской обл итак как шпроты в банках .

ККК

18 жовтня 2023, 20:13

Интересно, что на этот раз из киевской земли продал жидовская морда и пидорас клячко?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися