У Києві суд припинив роботу через нестачу офісного паперу

В установі скаржаться на недофінансування

Деснянський районний суд міста Києва припинив роботу через відсутність належного фінансування з боку держави. Про це йдеться в офіційній заяві судової установи, передають "Коментарі".

В інстанції наголошують, що через недофінансування з державного бюджету "суд опинився у критичній ситуації". В судовій установі через це звернулися до учасників судових процесів та відвідувачів суду.

"У зв’язку із відсутністю фінансування з боку держави судової системи, на сьогодні у суді відсутній офісний папір, що унеможливлює належну роботу суду у звичайному режимі", — йдеться в заяві.

Деснянський районний суд Києва також заявив при тимчасове припинення видачі всіх процесуальних документів по заявам учасників судових процесів, поданих з 15 серпня 2022 року за вимогами на їх отримання. В установі вибачились за тимчасові незручності та пообіцяли про зміни у роботі суду повідомити додатково.

В соціальних мережах вже відреагували на таку новину. Деякі користувачі радять відвідувати Деснянський районний суд Києва зі своїм папіром, щоб отримати документи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися