Під Києвом капітально відремонтують ще один міст (ВІДЕО)

Де та коли розпочнуть ремонтні роботи

У Бучанському районі планують капітально відремонтувати міст у селі Липівка через річку Почепин. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

У березні міст через річку Почепин було пошкоджено під час бойових дій, однак вже на початку квітня рух мостом відновили. Для проведення капітального ремонту поряд зі шляхопроводом зараз облаштовують об’їзну дорогу.

"Це дасть змогу транспорту перетинати річку, поки дорожні бригади виконуватимуть ремонтні роботи на мосту. Невдовзі рух транспорту через мостову споруду буде повністю відновлено", — прокоментував оприлюднене відео ремонтних робіть керівник Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Україною та Туреччиною підписано меморандум про відновлення зруйнованих російськими окупантами інфраструктури українських міст. Першим спільним проектом стане відбудова Романівського мосту через річку Ірпінь. Цей шляхопровід також підірвали на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, щоб зупинити наступ на Київ.

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення в Україну російським окупантам не вдалося захопити Київ завдяки завчасно підірваним мостам через річку Ірпінь, хоча бої вже велись в межах столиці. Що розповів про наступ на Київ військовий експерт Олег Жданов — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на під’їзді до Києва перекрили кілька доріг та дивіться схеми об’їзду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися