Скасування відключень світла у Києві прокоментували в "Укренерго"

Що кажуть в енергетичній компанії

В "Укренерго" спростували скасування відключення світла у Києві за тиждень та заявили про поширення дезінформації. Про це йдеться в заяві енергетичної компанії, передають "Коментарі".

"Обережно, фейк! У телеграм-каналах активно поширюється інформація про те, що нібито Укренерго заявило, що "у Києві можуть перестати вимикати світло вже за тиждень". Ця інформація не відповідає дійсності", — йдеться в заяві НЕК "Укренерго".

В енергетичній компанії наголосили, що планові відключення будуть тривати у Київ та у низці інших областей до завершення ремонтів та відновлення можливості електромережі передавати в ці регіони додаткову потужність. В підприємстві нагадали, що саме про це заявив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький. Посадовець акцентував увагу на тому, що з урахуванням проведених ремонтів прогнозуються лише планові відключення у семи областях та у Києві, за умови, якщо не буде нових пошкоджень. Кудрицький також повідомив, що НЕК "Укренерго" продовжить працювати над відновленням мережі, щоб ці планові відключення були мінімальними.

"Це означає, що планові відключення триватимуть, але обсяг таких відключень можуть бути меншими. Перевіряйте інформацію, звертайтесь до першоджерел, яким у даному випадку є НЕК "Укренерго", — закликали в енергетичній компанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відключення світла можуть стати тривалішими з похолоданням. Виконавчий директор енергетичної компанії ДТЕК Дмитро Сахарук пояснив, що обмеження електропостачання у столиці можуть стати тривалішими, якщо залишаться чинними мережеві обмеження Києва, що вводить "Укренерго". Коли температура повітря на вулиці знизиться, зросте споживання електроенергії, навантаження буде більше, і дефіцит потужності зростатиме.

Читайте також, що у Київській області оновили графік погодинних відключень світла, та як дізнатися де та коли вимкнуть електроенергію.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1673


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вячеслав

15 листопада 2022, 11:41

Пока не наладят энергосистему Юго запада Украины будут выключать в центре и на северо востоке

Николай

15 листопада 2022, 10:51

Вем так всем отключать, а то и здесь страдают только те кто до корыта не попал.

Александр

15 листопада 2022, 10:03

Как имели народ на .... так и имеют, а война этому только сопутствует. У себя в Конча-Заспе и пр поотключайте! Ну ничё, и вам очередь дойдет, вернутся пацаны с окопов(дай бог побыстрее) взвоете пидоры!!!

Игорь

15 листопада 2022, 09:42

Ранее новость дтэк - отменяем графики. Свет у меня есть два дня... Далее новость укрэнерго - героическими усилиями работников мы возвращаем графики. Свет пропадает. Это какой то цирк. Потом что это за новости что это связи с новыми обстрелами обьектов? Проверял, их не было! Где? Каких? Думаю или продают свет за бугор или воруют на ремонте, а скорее и то и то. Кому война, кому мать родна. Как то так

Галина

15 листопада 2022, 09:22

Єдиний канал, де про щось можна дізнатись

Станіслав

15 листопада 2022, 08:22

Ніхто нічого не перестане відключати. Я з такою хєрньою, ще в 90-ті познайомився: мій сусід працював в подібній структурі, то хвалився, які вони премії, під Новий рік поотримували, за економію електроенергії.

Дідько

15 листопада 2022, 07:38

Пидарасы вы тут все

елена

15 листопада 2022, 07:03

что там за важный объект на новопечерских липках???мажоры!Без лоха и жизнь плоха.

Роман

15 листопада 2022, 06:03

Мрази ебливые.

Мария

15 листопада 2022, 00:31

Почему не оключают дома,которые не относятся к важной ифраструктуре.Например Русановская набережная 8/1 в Киеве.Вокруг дома без света,а этот дом постоянно со светом.

Александр Борисович

14 листопада 2022, 23:14

Вот я не против потерпеть отключение света хоть каждый день до окончания войны. Но не понимаю, почему в жилом доме напротив свет не отключается никогда. Как такое можно объяснить?

Федор

14 листопада 2022, 22:55

Це шобло дармоїдів,з захмарними зарплатами,Укренерго,ДТЕК потрібно розганяти,а обленерго повернути в Державну власність.

Федор

14 листопада 2022, 22:51

Людей за лохів мають,брешуть без кінця.Хто та що ремонтує,коли ситуація ще погіршилася?

Stmic

14 листопада 2022, 22:44

Ремонту розподільчих підстанцій заважає навність електроенергії до неї? Ви де вчились в НЕК "Укренерго"? :(

Stmic

14 листопада 2022, 22:37

У вас видко така робота, всіх тримати за дурнів.

Марс

14 листопада 2022, 22:26

Если отключаете свет, то отключайте по очерёдно и всех. Есть районы, которые по три раза в день отключают и есть районы, где вообще не отключают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися