У Київській області оновили графік погодинних відключень світла

Як дізнатися де та коли вимкнуть електроенергію

У Київській області ввели погодинні відключення світла та оновили графік. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі.

За даними оператора системи розподілу електроенергії, адреси стабілізаційних відключень, що будуть відбуватися лише після розпорядження державної енергокомпанії НЕК "Укренерго", можна подивитись на офіційному сайті компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі.

"Щоб дізнатися коли вдома може бути відсутнє електропостачання вкажіть назву населеного пункту, дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла в разі запроваджень стабілізаційних відключень", — зазначили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

В компанії додали, що якщо за вашою адресою час не визначається, з високою вірогідністю відключення у цьому населеному пункті не буде. Також споживачів попередили, що можлива похибка у часі відключень світла в межах 30-40 хвилин. Це пов’язане з перепідключеннями електропостачання між групами споживачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від столичної влади вимагають ввести у Києві контроль за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради. Авторка звернення до столичної влади обурена тим, що графіки стабілізаційних відключень, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють.

Нагадаємо, у Києві відключення світла можуть стати тривалішими з похолоданням. Виконавчий директор енергетичної компанії ДТЕК Дмитро Сахарук пояснив, що обмеження електропостачання у столиці можуть стати тривалішими, якщо залишаться чинними мережеві обмеження Києва, що вводить "Укренерго". Коли температура повітря на вулиці знизиться, зросте споживання електроенергії, навантаження буде більше, і дефіцит потужності зростатиме.

Читайте також, що у Києві через вимкнення світла не працюють сирени.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олена

17 листопада 2022, 09:37

Paddington, вали запоребрик! Там никогда не было ни света , ни газа ! И унитаз прихвати!

Александр

16 листопада 2022, 13:25

Засранцы ни защитить не могут свои энергообьекты ни починить нахрена не могут,зато мажоры сидят со светом,а мы каждый день без света по полдня не страна в д...зла не хватает!

Q

16 листопада 2022, 13:07

Электрику відключають не через рашу, а через те що Енегоатом вкрав через конвертози всі виділені кошти на ремонти енергоблоки, і нерозрахувався з підрядниками!!! Про це неодноразово писали журналісти!!! Сума крадіжки не менше 500 000 000 грн!!!! Криси, крадуни, та диверсанти, ось хто винен за відсутність електрики!!!

Светлана

15 листопада 2022, 16:20

Графік отключений

Олена

15 листопада 2022, 07:23

Paddington, чуєш а пішов би ти за поребрік .

Бахтияр

14 листопада 2022, 16:43

А в ЖК Варшавського, там никогда и не отключали света)

Ирина

14 листопада 2022, 16:36

Iren, а чем он не прав! От такой "экономии" больше вреда чем пользы!

Iren

14 листопада 2022, 16:16

Paddington, рузький свин, валі за рузьким військовим кораблем. Набігло ботів, ниць не розумію, звідки це смиття лізе.

Paddington

14 листопада 2022, 15:51

Задолбали эти отключения вконец.Не выдерживают ни нервы, ни терпение.Никакие отключения ни черта не экономят!!!Это частная шарашкина контора дэтек просто-напросто упивается своей властью и она получает удовольствие от издевательства над нами и ей доставлят радость показывать над нами свою власть.И никакая липовая, бездоказательная экономия тут не при чем.Все эти отключения только для демонстрации своей власти, мол мы сила, что хотим то и делаем, а вы хоть здохните, нам плевать на вас и на ваши жалобы, можете жаловаться сколько вам влезет, а мы что хотим то и будем творить и чехать мы на вас хотели.

Кр

14 листопада 2022, 15:24

Андрій, стоипроцентов и то и то

Андрій

14 листопада 2022, 15:19

Чому на західній не відключають, та багато де де аідулючають. У нас в країні богато толком нічого не працюе ви що по карманах розпихуете чи європу кормите?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися